Bitcoin går ordinært siden institusjoner har 3% av BTCs sirkulerende forsyning

Den økende appetitten til institusjonelle investorer betyr at selskaper nå har mer enn 460 000 BTC, noe som er 3% av den totale forsyningen i omløp.

Institusjonelle investorer spiser raskt Bitcoin, og i skrivende stund er nesten 3% av Bitcoin ( BTC ) i omløp låst i langsiktige beholdninger av disse investorene.

Data viser at 24 enheter har samlet mer enn 460 500 BTC, noe som tilsvarer 22 milliarder dollar til Bitcoins nåværende pris

I følge Michael Novogratz ekskluderer dette tallet de 3 millioner BTC som alltid er tapt , som anslår at det snart vil oppstå mangel på forsyninger hvis institusjonene fortsetter sin nåværende kjøp.

Den nåværende listen over innehavere inkluderer MtGox KK, som har nær 141.690 BTC (6,6 milliarder dollar). Neste er Block.one med anslagsvis 140.000 BTC $ 6,5 milliarder dollar). MicroStrategy har også rundt 71.000 BTC ($ 3,3 milliarder dollar), og denne uken kjøpte Tesla 38.500 BTC (ca $ 1,8 milliarder dollar).

Analytikere forventer nå at å holde Bitcoin i statskasse snart vil bli en bedriftsstandard, da det er flere tekniske grunner til å se Bitcoin som en inflasjonshekk .

For det første har BTC en endelig forsyning i omløp, og etterligner gullets butikk med verdibruk. Videre er det ingen måte å akselerere Bitcoins nye forsyning gjennom ekstra gruvedrift.

Store holdere reduserer sirkulasjonsforsyningen ytterligere ved å kjøpe betydelige mengder fra markedet og plassere dem på kjølerom. Denne langsiktige holdekulturen blant de fleste kryptodeltakere reduserer den allerede lille forsyningen, og skaper en ond sirkel.

For kunnskapsrike økonomidirektører gir en del av Bitcoins statskasse en viss reguleringssikring og arbitrage, ettersom myndigheter ikke kan fryse midler.

Det som er overraskende med Teslas beslutning om å kjøpe Bitcoin er tidspunktet, da avgjørelsen skjedde etter at BTC-prisen steg 250% på fire måneder.

Denne ukens trekk førte til at BTCs markedsverdi overgikk Teslas, og nådde den niende posisjonen blant alle omsettelige eiendeler

Tidligere kan kjøp av Bitcoin ha blitt sett på som et utrolig dristig trekk, men nå blir det sunn fornuft for institusjonelle investorer.

Med omtrent et grovt estimat på $ 10 billioner av bedriftens statskasse over hele verden , representerer til og med en 3% -allokering i BTC 300 milliarder dollar, som er omtrent en tredjedel av Bitcoins samlede verdi i likvide kontanter.

Med tanke på at over 60% av Bitcoin-forsyningen ikke har beveget seg på mer enn et år, er en innstrømning på 300 milliarder dollar nesten utenkelig for en eiendel med en gratis flyt på 355 milliarder dollar.

Videre legger nymyntet BTC av gruvearbeidere opp til 341640 årlig, bare $ 16,3 milliarder dollar. Derfor er det trygt å konkludere med at den jevne tildelingen av BTC til selskapets statskasser kan mer enn doble den nåværende prisen på Bitcoin.