BITCOIN NÅR EN KRITISK JUNCTION; HVAD ANALYSTER SE PÅ

Det har været vildt de sidste par uger for Bitcoin og kryptomarkedet, hvor benchmark-kryptokurrency postede enorme gevinster, mens resten af ​​markedet også viser kontinuerlige tegn på styrke
Altcoins begynder at tage rampelyset, da BTC’s rally begynder at stoppe, med salgspres på $ 19.000, der bremser sin opstigning, mens Ethereum og mindre altcoins alle raketter højere
Hvor BTC-tendenser på kort sigt helt afhænger af dens fortsatte reaktion på $ 19.000

En erhvervsdrivende bemærker, at Bitcoin nu er ved et knudepunkt, hvor dens kortvarige tendens potentielt kan være et omdrejningspunkt for dets udsigter på mellemlang sigt.
Bitcoin har blinket nogle tegn på enorm styrke i løbet af de sidste par dage og uger, hvor salgspresset set på omkring $ 19.000 var ret intenst.

Hvor markedstendenser på mellemlang sigt vil afhænge helt af dette niveau, da en afvisning her kan være utrolig dystre.

Genindlæsninger og gratis spins tilgængelige hver dag for hver spiller i mBitcasino Crypto Autumn Bonanza! Spil nu!
Når det er sagt, kan en pause over dette niveau være alt, hvad den har brug for for at fange noget enormt momentum, der sender det raket højere i de kommende dage og uger.

De kommende par dage skal give noget indblik i kryptotrendens, da en analytiker bemærker, at den nu handler ved et kryds.

BITCOIN TRYKKER TIL $ 19.000, SOM KØBERE TAGER HJULET

I skrivende stund handler Bitcoin lige under 1% til den nuværende pris på $ 18.725. Dette handler om den pris, som det har været igennem de sidste par dage.

Salgspresset lige over det sted, hvor det aktuelt handler, har vist sig at være ret intenst, men det har endnu ikke katalyseret nogen intens afvisning.

Dette har ført til, at analytikere i vid udstrækning vender bullish på Bitcoin og forventer en forestående pause over dette afgørende modstandsniveau.

ANALYST: BTC NÅR EN AFGØRENDE JUNKTION
En analytiker forklarede, at Bitcoin nu når et kritisk knudepunkt, og hvordan det udvikler sig på kort sigt, kunne sætte tonen for, hvor det udvikler sig i de kommende dage og uger.

Han leder specifikt efter dens reaktion på både $ 19.000 og dens $ 18.500 support.

”IMO vi er ved det BTC-kryds, hvor … -Købere dukker aggressivt op fra 18,5 k supportzone, som de gjorde efter tidligt Asien-dyb i sidste uge, og vi tager et skud på 19 k igen. ELLER -18,5k køber får [ødelagt], vi bryder sammen og nedbryder igen, køb dipmarkedet er ikke mere. ”

Dette betyder, at de kommende par dage vil være afgørende for at forstå, hvor hele markedstendenser i de kommende dage og uger.