Bitcoin-uutiset tänään – otsikot 22. heinäkuuta

Toivo, että Bitcoin saavuttaa 20 000 dollaria tämän vuoden loppuun mennessä, on edelleen elossa
Bitcoin-uutiset tänään – Bitcoin Code viimeisen parin viikon hintatoiminta on ollut olematon, paitsi tiistaina tapahtuvaan pieneen 2–3 prosentin nousuun. Bitcoin näyttää siltä, ​​että se on tasaantunut makroasteikolla, koska se on juuttunut 8 900 dollaria ja 9 400 dollaria välillä. Siitä huolimatta, analyytikko, joka sanoi, että Bitcoin kokee V: n muotoisen peruutustunnin sen jälkeen, kun digitaalinen valuutta putosi 3700 dollariin, on edelleen nouseva.

Fraktaalianalyysi ehdottaa, että Bitcoin voi saavuttaa 20 000 dollaria ensi vuoden tammikuuhun mennessä

Analyytikot jakoivat äskettäin fraktaalianalyysin, joka ehdottaa, että maailman suurin digitaalinen valuutta, markkinahintaan perustuen, käyisi kauppaa lähellä kaikkien aikojensa korkeinta tasoa (20 000 dollaria) ensi vuoden tammikuuhun. Teknisen analyysin kannalta fraktaali on hintatoimintamalli, joka esiintyy useita kertoja eri kehyksissä tai / ja eri omaisuuserässä.

Digitaalisen valuutan analyytikko sanoi äskettäin, että BTC käy tällä hetkellä kauppaa melkein kuten Nasdaq teki vuoden 2008 suuren taantuman jälkeen. Hän huomautti molempien merkkien tärkeistä samankaltaisuuksista ja lisäsi haluavansa antaa ystävällisen muistutuksen siitä, että fraktaali on edelleen elossa. ”

Hintatoiminnan ja kertomuksen näkökulmasta näyttää siltä, ​​että nykyisellä BTC-kaaviolla ja historiallisella Nasdaq-kaaviolla on erittäin samanlainen hintatoiminta. Heillä on myös samanlaisia ​​kertomuksia kuin markkinoilla, joihin tekniikan eksponentiaalisuus on vaikuttanut. Jos fraktaali pelataan kokonaan, Bitcoinin hinta saavuttaa kaikkien aikojensa korkeimman tason, 20 000 dollaria, ensi vuoden tammikuun alussa, analyytikon mukaan.

Muut analyytikot uskovat, että Bitcoin saavuttaisi 20 000 dollaria vuoteen 2021 mennessä

Siellä on monia nousevia BTC-buffeja, ja monilla heistä on erittäin korkeat odotukset digitaaliselle valuutalle. Huolimatta siitä, kuinka fraktaali on optimistinen, monet teollisuuden johtajat ja analyytikot uskovat, että Bitcoin (BTC) saavuttaa kaikkien aikojensa korkeimman tason, 20 000 dollaria vuoteen 2021 mennessä, on erittäin mahdollista.

Viime kuussa Mike McGlone – vanhempi hyödyke Bloombergissa – kertoi raportissaan, että Bitcoinin hinta voi nousta 20 miljoonaan dollariin, jos se seuraa vuonna 2016 kulkuaan. Hän sanoi:

”Bitcoin heijastaa vuoden 2016 paluuta edelliseen huippunsa. Se oli viimeinen kerta, kun tarjonta puolitettiin ja kolmas vuosi merkittävän huipun jälkeen… Nopeasti eteenpäin neljä vuotta ja toinen vuosi vuoden 2018 melkein 75%: n laskun jälkeen Bitcoin lähestyy ennätykselliset ennätykselliset arviolta noin 20 000 dollaria tänä vuonna. , jos se seuraa vuoden 2016 trendiä. ”

BitMEXin toimitusjohtaja Arthur Hayes sanoi aiemmin tänä vuonna, että Bitcoin saattaa lopettaa vuoden 20 000 dollarilla. Hän uskoo, että digitaalinen valuutta saavuttaisi tämän tason, koska keskuspankit tulostavat valtavasti uusia rahaa ympäri maailmaa.